Visual Thinking (VT). Dibujar para aprender (30h)

250,00 IVA inclòs

30h | Reconegut | Bonificable

Descripció
El curs pretén introduir als i les professionals de l'educació en la investigació i experimentació de l’ús del Visual Thinking (VT), una tècnica basada en “dibuixar per aprendre”, en confluència amb la narrativa audiovisual, les metodologies actives i el desenvolupament de la competència digital en l’educació.

Metodologia
El procés d’aprenentatge del curs es durà a terme mitjançant la plataforma Moodle. Es combinaran sessions en directe (utilitzant  Zoom) on hi haurà intervencions de l’especialista del tema a tractar, amb treball independent i/o en grup directament al Moodle, així com visualitzacions de vídeos, lectures bibliogràfiques comentades i activitats individuals. A més, tots els cursos disposaran d’un apartat de familiarització amb l’entorn de l’aula (Moodle), així com una guia didàctica i un fòrum de comunicació general.  

Certificació
En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat de realització del mateix. Els alumnes que siguin docents de Catalunya podran descarregar-se el certificat des de la intranet de l'XTEC. La resta d'alumnes rebran un certificat emès per l'Associació Graó per a la Formació.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?