Pequeños, pero valientes

Filosofía para niños

Micro-macro Referencias - Número: 2 (maig 04)

ISBN / EAN : 9788478273379 - ISBN / EAN PDF: 9788478277483

Resum

Pequeños pero valientes és una col·lecció d’històries que estimula els nens (i els no tan nens!) a reflexionar sobre preguntes fonamentals de la vida. Aquest llibre traça un pont entre l’interès natural del món sobre qüestions vitals i la importància de pensar i comunicar-se millor, una pràctica coneguda des de fa anys amb el nom de «Filosofia per a nens».

Als personatges de les històries de Pequeños pero valientes els fascina pensar diferent, classificar coses, descobrir paraules i jugar amb el llenguatge. Quasi sense adonar-se’n, el lector, ja sigui un nen o un adult, acaba submergit en el seu propi pensament, un món de reflexions sorprenents: Amb quina rapidesa es pensa? És possible inventar una paraula nova i plena de significat? Com pot ser que una part de mi vulgui una cosa i l’altra, una de diferent? Que pot explicar-se i què no? Per què ens oblidem de les coses que volem recordar i recordem aquelles que no ens importen o que volem oblidar?

18,5017,58 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Una col·lecció d'històries que estimula els nens (i els no tan nens!) a reflexionar sobre preguntes fonamentals de la vida. Quasi sense adonar-se'n, el lector acaba submergit en el seu propi pensament, un món de reflexions sorprenents.

Personalització del contingut