Proyectos con alma

Trabajo por proyectos con servicio a la comunidad

E-premium llibres - Número: 319 (juny 16)

ISBN / EAN : 9788499807317 - ISBN / EAN PDF: 9788499807317 - ISBN / EAN EPUB: 9788499807379

ePremium Llibres

18,5017,58 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

 La possibilitat d’intervenir a l’entorn amb la voluntat de millorar-lo transforma l’activitat investigadora dels nois i les noies en la mesura que dóna sentit als aprenentatges, ajuda a descobrir per a què serveix el coneixement científic, exigeix la pràctica continuada de competències i convida a la participació ciutadana.

Personalització del contingut

Resum

Presenta el potencial formatiu que té el treball per projectes quan s’hi incorpora el servei a la comunitat. La possibilitat d’intervenir a l’entorn amb la voluntat de millorar-lo transforma l’activitat investigadora dels nois i les noies en la mesura que dóna sentit als aprenentatges, ajuda a descobrir per a què serveix el coneixement científic, exigeix la pràctica continuada de competències i convida a la participació ciutadana.

En els diferents capítols es tracten els tres eixos sobre els quals pivota un projecte: fases d’aplicació, dinamismes pedagògics i rol dels educadors. Per abordar-los s’alternen explicacions sistemàtiques, referències a autors significatius de les pedagogies progressistes, propostes heretades de l’Escola Nova i experiències actuals de diferents àmbits educatius.