El lenguaje de la música en el 0-6

Cursos 30h

Resum

30h | Homologat | Bonificable

Descripció

Aquest curs pretén revisar alguns dels prejudicis i idees equivocades respecte a l’aprenentatge musical, mostrant com aquest no depèn, tal com sol entendre habitualment, de dons especials sinó d’estímuls adequats que poden oferir-se tant des de la família i la comunitat com des de l’escola.

Metodologia
El curs està conformat per una unitat didàctica. El contingut del curs se li presenta a l’alumne a través d’activitats i el material conceptual (lectures d’articles, de capítols de llibres, visionats de vídeos, d’imatges, etc.) apareix com a recurs, necessari i significatiu, per resoldre-les.

La seqüència formativa es divideix en activitats d’ensenyament-aprenentatge, que promouen el procés d’autoreflexió i garanteixen l’assoliment dels objectius d’aprenentatge previstos. Aquesta seqüència presenta dos tipus d’activitats en funció del tipus de treball que requereixin per part de l’alumne: algunes són autoformatives amb retroacció i altres impliquen seguiment i feedback per part del tutor i companys de curs.

Certificació
En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat de realització del mateix.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

109,00 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Personalització del contingut