Sobre nosaltres

Log Irif Cast

Especialistes en Educació. IRIF

IRIF, Institut de Recursos i Investigació per a la Formació, és una empresa innovadora i socialment responsable, creada amb la intenció d’ incidir en la formació integral de les persones amb el propòsit de contribuir al desenvolupament personal, al progrés social i a la millora de la convivència.
eEn l’ any 1977 es va crear IRIF. Des d’aleshores hem anat treballant en aquest camp, fomentant la innovació, oferint serveis d’assessorament pedagògic, donant suport a la formació del professorat i proposant materials d’alta qualitat a tota la comunitat educativa.

La nostra filosofia de treball

Treballar des de la innovació, oferint eines per continuar aprenent, per transformar l’educació i sobretot per continuar avançant.
IRIF engloba 3 àrees d’ activitats i serveis transversals:

Grao Logo

Integra totes les activitats d’edicions (llibres i revistes) i gestiona més de 27.000 continguts educatius digitals. Actualment, compta amb un fons editorial de més de 1.150 títols de pedagogia i educació, 13 revistes educatives de totes les etapes i didàctiques i 1 revista per a les famílies.

Irif Logo

Ofereix cursos en línia per a la formació contínua del professorat de tots els nivells educatius. Amb la voluntat de dotar de les eines necessàries per desenvolupar el treball quotidià dins i fora de les aules.
Tots els cursos estan reconeguts.

Logo Interactiva

S’ encarrega de donar resposta a la demanda de serveis d’ assessorament educatiu a mida, de producció de materials formatius i de planificació de la formació a professionals i a institucions. Per dur-lo a terme, es realitzen tasques que van des del disseny pedagògic de l’ acció formativa fins a l’ elaboració i producció del material educatiu personalitzat.

El nostre equip

Aquí va el bloc de l’equip

A més…

Gra, l’editorial referent en educació

Segons el grup investigador ILIA (CSIC),Graó és la 1a editorial nacional en temàtica educativa i la 3a en prestigi del sector. Moltes gràcies a tots i totes per ajudar-nos a créixer! Entre tots i totes construïm l’educació pas a pas.
Informes:
– Informe “L’ADN de l’edició a Espanya “CSIC”: https://goo.gl/fFjfZ3
– Informe SPI (Scholarly Publishers Indicators): https://goo.gl/JU2rk0

Som sostenibles

IRIF s’adhereix al Pacte Mundial de Nacions Unides (Global Compact) 

El Pacte Mundial de Nacions Unides (Global Compact) és una iniciativa internacional que promou implementar 10 principis universalment acceptats en matèria de drets humans, treball, medi ambient i lluita contra la corrupció a les empreses del món. Tot això amb l’ objectiu de fomentar la responsabilitat social a través de models de negoci i pràctiques de desenvolupament sostenible.

Així, en formar part d’aquest programa, des d’IRIF S.L. (Institut de Recursos per a la Recerca i la Formació) ens afegim a més de 13.000 entitats de més de 145 països, esdevenint la major iniciativa voluntària de ciutadania corporativa del món.

En aquest sentit, el nostre compromís amb l’educació ens condueix a voler compartir els principis i les Nacions Unides dins de les nostres activitats que, en l’actualitat, giren al voltant de publicacions de Graó, projectes de consultoria i assessoria educativa des d’Interactiva i accions formatives des de l’Associació IRIF per a la Formació (AIPF).

Des d’IRIF us transmetem la voluntat de posar tots els nostres esforços per millorar a través del compromís ètic i la sostenibilitat (tant ambiental com social i econòmica; tot pel nostre futur comú, tot per l’educació).

Ll informe de progrés que recull aquest compromís és públic i es pot consultar des del web d’UN Global Compact així com al web de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial:

Compartim educació

¡Sobta’t a la comunitat educativa de Graó a la Xarxa!

La nostra voluntat d’acostar-nos al món de l’educació i ser una part viva ens ha mogut a comptar amb perfils a les diferents xarxes socials.

Compartim recursos, articles, notícies, esdeveniments, etc. relacionats amb l’educació, i també realitzem accions especials com, per exemple, sortejos. Tota una gran varietat de continguts i materials d’interès per enriquir la tasca dels docents de tot el món, a través d’una comunitat virtual que dia a dia creix i també es nodreix de les aportacions dels nostres seguidors/es.

Actualment ens podeu trobar en aquestes xarxes:

Un pas educatiu


Hem treballat amb:

Ucf
Gobierno De España
Fgc
Edu Caixa