Textos, Didàctica de la Llengua i la Literatura és una eina professional de coneixement, comunicació i acció que desenvolupa una tasca divulgativa entre el professorat i els especialistes de la llengua i la literatura identificant-se amb una línia de reflexió plural i oberta.
Què pretén? L’objectiu de Textos és contribuir al desenvolupament professional del professorat facilitant informació i continguts que combinin reflexió i pràctica sobre la innovació educativa. A més, ofereix un espai per compartir idees, iniciatives i experiències relacionades amb la didàctica de la llengua i la literatura.
A qui va dirigida? Textos va adreçada a professorat de Llengua i Literatura de totes les etapes, però especialment a l’educació secundària i batxillerat; professorat i alumnat del Màster de Secundària, el grau de Magisteri i el grau de Pedagogia; a centres de formació del professorat i a bancs de recursos didàctics ia totes aquelles persones que busquen un espai de divulgació sobre la Didàctica de la Llengua i la Literatura.

Fitxa tècnica

ISSN papel2014-4776 Número de páginas 88 Periodicidad Trimestral Suscripción anual 4 revistas Etapa Secundaria Consejo de Dirección Gustavo Bombini (Universidad de Buenos Aires. Argentina) Fabio Jurado (Universidad Nacional de Colombia) Carlos Lomas (IES núm. 1. Gijón) Mireia Manresa (Universitdad Autónoma de Barcelona e Institut Obert de Catalunya) Carmen Rodríguez Gonzalo (Universidad de Valencia) Montserrat Vilà Santasusana (Universidad Autónoma de Barcelona) Consejo Editorial Miguel Ángel Arconada (IES Tierra de Campos. Palencia) Ivanna Centanino (Instituto de Profesores Artigas, Montevideo. Uruguay) Joaquin Mesa (IES Gran Capitám. Córdoba) Pilar Pérez Esteve (IES La Sènia, Paiporta. Valencia) Dirección Editorial Laia Mestres Salud URL textos.grao.com Catálogos, directorios y bases de datos CARHUS, CINDOC (ISOC), DIALNET, DICE, ERIH, IN-RECS, LATINDEX, REDINED y RESH