Autores

Els nostres autors

Ana López Hernández

Ana López Hernández és mestra, llicenciada en Ciències de l'Educació i doctora en Pedagogia per la Universitat de València (2004). Ha treballat a la província de Teruel en diversos centres educatius com a mestra i com a orientadora de secundària. Actualment, exerceix al Servei Provincial d'Educació com a assessora de formació i innovació. És coautora del llibre Una experiencia de correspondencia escolar (1988) i ha escrit nombrosos articles sobre metodologies didàctiques, col·laboració professional i formació del professorat.

Veure'n més

Antonio Fraile Aranda

És doctor en ciències de l'educació, llicenciat en ì educació física i catedràtic de didàctica d'expressió ì corporal a la Facultat de Educació i Treball social de la ì Universitat de Valladolid. Diplomat en gestió i direcció esportiva, forma part de ì l'equip directiu de la Xarxa Urel (Universitats Regionals ì llatinoamericanes) i participa a la Xarxa Nacional ì d'Avaluació Formativa. És coordinador del programa de doctorat «Educació per al ì desenvolupament i la integració» de la Universitat René ì Moreno de Santa Cruz de la Sierra (Bolívia). Pertany a l'equip de direcció de la revista Tándem de ì Didáctica de la Educación Física de la Editorial Graó. És coach esportiu per la Federació Espanyola de Futbol i ì la Universitat Francisco de Vitoria de Madrid. També és ì professor de metodologia de l'Escola Nacional ì d'Entrenadors de Futbol i entrenador nacional d'handbol.

Veure'n més

Antonio Bartolomé Pina

Expert en l'ús dels mitjans en educació i està especialitzat en el disseny i la producció de mitjans per a l'ensenyament. Va ser professor de primària i secundària abans de produir audiovisuals educatius en una editorial i explicar estadística a la universitat. Fill de mestres del Pla Professional de la República, germà de quatre professors i dos directors de cinema, ha viscut sempre entre dos mons: l'ensenyament i els mitjans. Ha escrit diversos llibres i nombrosos articles, especialment en relació amb els sistemes multimèdia. Des de 1983 és professor a la Universitat de Barcelona, on dirigeix el Laboratori de Mitjans Interactius. La seva activitat actual inclou la coordinació de projectes d'R+D nacionals i europeus en aquest camp, cursos i conferències a Europa i l'Amèrica Llatina, i la docència en els estudis de comunicació audiovisual, on ha liderat un canvi en la concepció d'aquests estudis cap als mitjans digitals enfront dels clàssics, i amb una metodologia basada en el desenvolupament de les competències personals per a l'aprenentatge.

Veure'n més

Anna M. Margallo González

Doctora per la UAB. És professora de secundària de llengua i literatura castellanes i del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la UAB.

Veure'n més

Anna Cros Alavedra

Anna Cros Alavedra és professora del Departament de Filologia Catalana de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Veure'n més