Ciencias sociales y educación infantil

Cuando despertó, el mundo estaba allí

Biblioteca Infantil (español) - Número: 41 (setembre 15)

ISBN / EAN : 9788499806501 - ISBN / EAN PDF: 9788499806532 - ISBN / EAN EPUB: 9788499806556

ePremium Llibres

17,5016,63 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Propostes pràctiques de caràcter interdisciplinari que aborden les tres àrees del segon cicle d’educació infantil: el descobriment d’un mateix i dels altres, el descobriment de l’entorn i la comunicació i el llenguatge.

Personalització del contingut

Resum

Propostes didàctiques per treballar els continguts d’educació infantil des d’una perspectiva global. S’ofereixen activitats d’ensenyament-aprenentatge que contribueixen al desenvolupament de la creativitat, el pensament divergent, el pensament complex i les intel·ligències múltiples. Les metodologies a partir de les quals es desenvolupen les propostes pràctiques plantejades són els centres d’interès, el mètode de descobriment del medi i els projectes de treball global.

L’enfocament global de les ciències socials que interrelaciona els conceptes de totes les disciplines (art, filosofia, geografia i història) està present en les propostes pràctiques de caràcter interdisciplinari que s’ofereixen en el llibre, abordant les tres àrees del segon cicle d’educació infantil: el descobriment d’un mateix i dels altres, el descobriment de l’entorn i la comunicació i el llenguatge.