¿Cómo aprendemos?

Una aproximación científica al aprendizaje y la enseñanza

E-premium llibres - Número: 1 (gener 20)

ISBN / EAN : 9788418058059 - ISBN / EAN EPUB: 9788418058073

ePremium Llibres

31,0029,45 IVA incluido

Despeses d'enviament gratuïtes

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Aquest llibre ens aproxima de manera rigorosa, però també amena i accessible, als coneixements científics que hem obtingut sobre les accions i les circumstàncies que promouen l'aprenentatge en el context educatiu.

Personalització del contingut

Resum

Aquest llibre ens aproxima de manera rigorosa, però també amena i accessible, als coneixements científics que hem obtingut sobre les accions i les circumstàncies que promouen l’aprenentatge en el context educatiu. Així, s’exposen des dels mecanismes cognitius que regeixen la memòria i l’aprenentatge fins als factors socioemocionals que influeixen en la motivació i en l’acompliment dels estudiants. A més, es detalla la recerca relativa als processos clau de l’ensenyament, com ara el feedback i l’avaluació, i es dedica una especial atenció a l’autoregulació de l’aprenentatge i la seva relació amb l’èxit escolar i acadèmic.

En definitiva, aquest llibre acosta a docents, estudiants i el públic en general als principis basats en l’evidència científica sobre com aprenem, que poden servir per fonamentar les practiques educatives més enllà de l’experiència personal.

ressenya   ressenya