La escritura en la enseñanza secundaria

Los procesos del pensar y del escribir

Biblioteca de Textos - Número: 151 (novembre 00)

ISBN / EAN : 9788478272426 - ISBN / EAN PDF: 9788478275878

25,0023,75 IVA incluido

Despeses d'enviament gratuïtes

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Aportació d'idees i reflexions, il·lustrades amb tota mena de detalls, sobre l'ensenyament de l'escriptura, i enumeració exhaustiva de tècniques útils en els processos d'elaboració de textos escrits.

Personalització del contingut

Resum

Proposa una reflexió atenta i realista sobre les implicacions del procés d’elaboració de textos en l’ensenyament de l’expressió escrita. D’una banda, relaciona els processos cognitius amb les tasques d’escriptura a l’aula i, per una altra, té en compte, en la selecció dels tipus de textos, aquells usos escrits més significatius des del punt de vista acadèmic i sociocultural.
Si en la seva primera part es recullen una sèrie de reflexions pedagògiques sobre l’ensenyament de l’escriptura en l’ensenyament secundari, en la seva segona part s’ofereixen orientacions didàctiques i consells i activitats entorn de diversos tipus de textos, d’una evident utilitat per a les tasques docents a les aules i, per tant, per al treball quotidià amb l’alumnat. Per tant, aquest llibre no només aporta idees i reflexions suggeridores sobre l’ensenyament de l’escriptura a les aules sinó que, a més, i sobretot, ofereix una enumeració exhaustiva de tècniques útils en els processos d’elaboració de textos escrits i les il·lustra amb tot detall.