La evaluación en educación infantil

Biblioteca Infantil (español) - Número: 49 (maig 21)

ISBN / EAN : 9788418627262 - ISBN / EAN EPUB: 9788418627293

ePremium Llibres

27,5026,12 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

La pretensió dels autors i autores del llibre és incidir sobre un canvi de mirada sobre l'avaluació perquè si s'aconsegueix repercutirà en un canvi a l'escola, en una pràctica més ajustada a les necessitats dels nens i nenes, les seves famílies i les mestres.
Animem a posar en pràctica la manera d'avaluar que se suggereix en aquest llibre i a desenvolupar-la en la mesura que sigui possible. Els ingredients d'aquesta sucosa proposta els teniu en aquestes pàgines.

Personalització del contingut

Resum

Les educadores trobaran en aquest llibre un plantejament de l’avaluació en l’educació infantil i un marc de comprensió, així com una explicitació d’aquest mitjançant casos reals, instruments d’observació i avaluació juntament amb la descripció dels processos que intervenen.

Nuestra pretensión es incidir sobre un cambio de mirada sobre la evaluación porque si lo conseguimos estamos seguros de que ello llevará a un cambio en la escuela, a una práctica más ajustada a las necesidades de los menores, sus familias y las maestras.

Animamos a poner en práctica la forma de evaluar que sugerimos y a desarrollarla en la medida de lo posible. Los ingredientes de esa jugosa propuesta los tenéis en estas páginas.