Perspectiva de género, música, arte y educación

Análisis y Estudios / Ediciones universitarias - Número: 29 (febrer 23)

ISBN / EAN : 9788418627514 - ISBN / EAN EPUB: 9788418627521

ePremium Llibres

24,0022,81 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

El llibre ofereix un camí per sensibilitzar sobre les diverses violències de gènere que afecten el domini artístic i l'àmbit educatiu i per desafiar-les facilitant claus i experiències pedagògiques que contribueixin a la consolidació de la coeducació.

Personalització del contingut

Resum

Pròleg de Marina Subirats

L’educació artística proporciona eines per desenvolupar l’experiència sensible, la intel·ligència creadora i crítica, i l’autoconeixement, possibilitant la generació d’un coneixement compartit viu i plural, que es nodreix de veus i sensibilitats múltiples. Aquest és el camí que proposem en aquest llibre.

Des del marc de la innovació tecnològica i, a través de variades propostes coeducatives artístiques i musicals dutes a terme en aules de diferents contextos i amb una mirada feminista, ofereix a totes les persones professionals de l’educació, un camí per sensibilitzar sobre les diverses violències de gènere que afecten el domini artístic i a l’àmbit educatiu i per desafiar-les facilitant claus i experiències pedagògiques que contribueixin a la consolidació de la coeducació.

Paraules clau del producte

arte, coeducación, educación, feminismo, género, igualdad, música