Proyectos para desarrollar inteligencias múltiples y competencias clave

E-premium llibres - Número: 317 (octubre 15)

ISBN / EAN : 9788499806334 - ISBN / EAN PDF: 9788499806655 - ISBN / EAN EPUB: 9788499806679

ePremium Llibres

24,0022,81 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

La proposta mostra una via que integra l’estímul a les intel·ligències múltiples orientades al desenvolupament de competències.

Proposar enigmes i reptes, negociar-los, construir significats a través de la cooperació, flexibilitzar, planificar i elaborar productes són ara objectius que s’enriqueixen i s’assoleixen amb una metodologia que ajuda eficaçment en els processos d’atenció, record, comprensió i creació.

Personalització del contingut

Resum

La proposta mostra una via que integra l’estímul a les intel·ligències múltiples orientades al desenvolupament de competències. Constitueix una línia fonamentada i suggeridora per redefinir i enriquir les propostes de projectes globalitzades o interdisciplinàries que ja estaven en marxa.

D’aquesta manera, els projectes per desenvolupar intel·ligències múltiples i competències clau (projectes IM/CC) que es presenten aquí integren continguts de les diferents àrees i matèries i els treballen fusionats amb tècniques per aprendre a pensar que actuen de manera complementària (estratègia 5GTIM) per ajudar a estructurar, estimular i dinamitzar diferents tipus d’habilitats cognitives.