Aplicando la ciencia del aprendizaje

E-premium llibres - Número: 2 (febrer 23)

ISBN / EAN : 9788418058943 - ISBN / EAN EPUB: 9788418058967

ePremium Llibres

25,0023,75 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

De manera molt oportuna, l’autor organitza el llibre al voltant dels tres grans temes en què pot dividir-se l'objecte d'estudi de la psicologia educativa: l'aprenentatge, l'ensenyament i l'avaluació.

Personalització del contingut

Resum

Tracta de resumir les idees fonamentals que tot docent hauria de conèixer per recolzar les seves decisions educatives en les evidències científiques disponibles. De manera molt oportuna, Mayer organitza el llibre al voltant dels tres grans temes en què pot dividir-se l’objecte d’estudi de la psicologia educativa: l’aprenentatge, l’ensenyament i l’avaluació.

El llibre està adreçat a les persones que busquen un enfocament científic en el seu objectiu d’ajudar a aprendre. La premissa subjacent és que, si desitgem ajudar les persones a aprendre, ens resultarà d’utilitat tenir algun coneixement sobre com es produeix l’aprenentatge. Però la ciència de l’aprenentatge estaria òrfena sense la ciència de l’ensenyament i la ciència de l’avaluació. Per això, el llibre fa un repàs a les principals troballes amb què la recerca educativa en el seu conjunt pot contribuir a la millora de l’educació.