La organización del trabajo, clave para cualquier educación diferenciada

Critica y Fundamentos - Número: 52 (setembre 19)

ISBN / EAN : 9788499809939 - ISBN / EAN EPUB: 9788499809946

ePremium Llibres

36,0034,21 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

La pedagogia diferenciada implica una profunda evolució del sistema educatiu, una nova organització del treball que, al seu torn, requereixi una altra forma d'exercir la professió i, per tant,  una formació dels docents més especialitzada en didàctica, en avaluació, en gestió de l'heterogeneïtat, però també un desenvolupament de competències col·lectives a nivell d'equips i centres escolars.

Personalització del contingut

Resum

Es parla molt de reduir les desigualtats però no es fa res convincent sobre aquest tema. Quan els privilegiats s’agrupen en unes escoles i els desfavorits en unes altres, cal articular la pedagogia diferenciada a la classe i la lògica de suport a tot un centre escolar, o fins i tot a una «àrea d’educació prioritària».

La pedagogia diferenciada implica una profunda evolució del sistema educatiu, una nova organització del treball que, al seu torn, requereixi una altra forma d’exercir la professió i, per tant,  una formació dels docents més especialitzada en didàctica, en avaluació, en gestió de l’heterogeneïtat, però també un desenvolupament de competències col·lectives a nivell d’equips i centres escolars.