Liderar escuelas interculturales e inclusivas

Equipos directivos y profesorado ante la diversidad cultural y la inmigración

Acción Directiva - Número: 222 (març 06)

ISBN / EAN : 9788478274246 - ISBN / EAN PDF: 9788478276028 - ISBN / EAN EPUB: 9788419788030

18,5017,58 IVA incluido

Despeses d'enviament gratuïtes

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

La construcció d'una escola intercultural, així com el desenvolupament de marcs educatius inclusius on l'alumnat de família immigrada sigui considerat un més, requereix no només mesures de naturalesa didàctica sinó també organitzativa. Per aquest motiu es fa necessari anar cobrint, amb aportacions teòriques i pràctiques, aquesta dimensió de gestió i lideratge, menys abordada que l'altra.

Aquesta obra pretén contribuir a anar omplint aquest espai. Ofereix bàsicament tres tipus de continguts: substantius, pràctics i operatius. 

Personalització del contingut

Resum

La construcció d’una escola intercultural, així com el desenvolupament de marcs educatius inclusius on l’alumnat de família immigrada sigui considerat un més, requereix no només mesures de naturalesa didàctica sinó també organitzativa. Per aquest motiu es fa necessari anar cobrint, amb aportacions teòriques i pràctiques, aquesta dimensió de gestió i lideratge, menys abordada que l’altra.

Aquesta obra pretén contribuir a anar omplint aquest espai. Ofereix bàsicament tres tipus de continguts: substantius, pràctics i operatius. 

Etapes

General

Col·leccions

Acción Directiva