Los niños y las niñas piensan de otra manera

FRATO 2000

Micro-macro Referencias - Número: 43 (novembre 17)

ISBN / EAN : 9788499808093 - ISBN / EAN EPUB: 9788499808277

28,5027,07 IVA incluido

Despeses d'enviament gratuïtes

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Aquest llibre recull les vinyetes dibuixades per FRATO. La seva intenció és posar en evidencia en clau d’humor aspectos de la criança, de l’escola, la família, la ciutat, de la vida quotidiana en general que afecten els nens i les nenes.

Personalització del contingut

Resum

Com pensen les nenes i els nens? «Igual que nosaltres, però en petit», podria afirmar ingènuament un adult; però no és així. La manera de pensar dels nens i les nenes és diferent i misteriosa. Diferent perquè els seus interessos són diferents, les seves opinions, les seves preocupacions respecte al món dels adults. Misteriosa perquè és difícil d’entendre. Els nens i les nenes sovint diuen una cosa per comunicar-ne una altra; o no diuen exactament el que pensen, ja que podria ocasionar-los problemes amb nosaltres, els adults.

Aquest llibre recull les vinyetes dibuixades per FRATO. La seva intenció és posar en evidencia en clau d’humor aspectes de la criança, de l’escola, la família, la ciutat, de la vida quotidiana en general que afecten els nens i les nenes.

Etapes

General