Rol directivo y gestión del cambio

Poder y liderazgo en la micropolítica institucional

Noveduc-Graó - Número: 19 (maig 18)

ISBN / EAN : 9788499808468

22,0020,89 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

El text proposa estratègies polítiques per gestionar l’escola. No polítiques partidàries, sinó la gestió de la micropolítica escolar.

És un llibre poblat de testimonis de directors i educadors que aporta a la gestió directiva una mirada nova amb recursos pràctics i exercicis per realitzar amb els docents.

Personalització del contingut

Resum

Avui existeix un divorci entre autoritat i poder, l’autoritat es manifesta amb debilitat i impotència per influir i marcar rumbs, sense que sorgeixin carismes o lideratges que puguin sobreposar-se a aquesta separació. El text proposa estratègies polítiques per gestionar l’escola. No polítiques partidàries, sinó la gestió de la micropolítica escolar.

És un llibre poblat de testimonis de directors i educadors que aporta a la gestió directiva una mirada nova amb recursos pràctics i exercicis per realitzar amb els docents. Amb múltiples formes d’aconseguir que l’autoritat es reuneixi amb el poder, constituint-se en el node principal d’una xarxa interna que permeti avançar cap a la innovació educativa.

Etapes

General

Col·leccions

Noveduc-Graó