8 Ideas Clave. Educación ciudadana

Un enfoque competencial

E-premium llibres - Número: 29 (juny 22)

ISBN / EAN : 9788418627903 - ISBN / EAN EPUB: 9788418627927

ePremium Llibres

23,0021,85 IVA incluido

Despeses d'enviament gratuïtes

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

És en la definició més precisa dels aspectes que han de compondre l'enfocament competencial on aquest llibre, a partir de les 8 idees clau que concreta, aspira a fer alguna aportació, especialment en els aspectes relatius a habilitats (socials, comunicatives, emocionals, participatives, crítiques) i nous valors com els derivats del principi de desenvolupament sostenible.

Personalització del contingut

Resum

El nou currículum posa de manifest la preocupació per l’educació civico-ciutadana proposant-ne la normailtzació en un espai propi al llarg de l’etapa d’educació primària i mantenint el seu pes en l’educació infantil i secundària.

El marc conceptual competencial es desenvolupa en tot el procés educatiu en les seves dimensions de saber, saber fer i saber decidir.

És en la definició més precisa dels aspectes que han de compondre l’enfocament competencial on aquest llibre, a partir de les 8 idees clau que concreta, aspira a fer alguna aportació, especialment en els aspectes relatius a habilitats (socials, comunicatives, emocionals, participatives, crítiques) i nous valors com els derivats del principi de desenvolupament sostenible.