Inglés para fines sociales y de cooperación

Guía para la elaboración de materiales

Análisis y Estudios / Ediciones universitarias - Número: 8 (juny 18)

ISBN / EAN : 9788499808727 - ISBN / EAN EPUB: 9788499809137

ePremium Llibres

20,5019,47 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Se centra en la tasca del docent com a dissenyador de materials en el seu sentit més ampli, tot i que en el cas de l’IFSiC s’ha d’afegir un rol addicional i al seu torn complementari: el seu paper clau com a agent de transformació social.

Personalització del contingut

Resum

És innegable el paper predominant que té l’anglès avui, lingua franca actual i, sens dubte, llengua d’intercanvi per a la ciència, la divulgació, el transvasament cultural i, per tant, una base i una eina sobre la qual construir la convivència pacífica dels pobles.

En aquest context, sorgeix el concepte d’anglès per a fins socials i de cooperació (IFSiC), complementari a les vessants dels enfocaments d’anglès general i d’anglès per a fins específics. IFSiC té com a objectiu fonamental el desenvolupament i la creació de materials educatius en els quals s’abordin temàtiques amb impacte social (cooperació al desenvolupament, gènere, sobirania alimentària, immigració i crisis dels refugiats, solidaritat, medi ambient, etc.), amb l’actualització i el rigor científics necessaris, que condueixen a la millora del procés d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès com a llengua estrangera.