Itinerarios didácticos para la enseñanza de las matemáticas (6-12 años)

E-premium llibres - Número: 328 (març 19)

ISBN / EAN : 9788499809380 - ISBN / EAN EPUB: 9788499809489

ePremium Llibres

38,0036,10 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Els diferents capítols ens expliquen en què consisteix la competència matemàtica i com hauria de desenvolupar-se a través d’una planificació i gestió d’activitats ajustades a les necessitats reals dels alumnes per aprendre matemàtiques.

Personalització del contingut

Resum

Es focalitza en quines matemàtiques ensenyar a educació primària i com ensenyar-les. Els primers capítols expliquen què és la competència matemàtica i com desenvolupar-la a través d’una planificació i gestió d’activitats ajustades a les necessitats reals per aprendre matemàtiques.

Els capítols centrals aborden els blocs de contingut: numeració i càlcul, àlgebra primerenca, geometria, mesura, estadística i probabilitat. Cada capítol inclou els coneixements més importants, una seqüenciació de continguts per nivells i itineraris didàctics d’ensenyament en els quals es descriuen una gran varietat de recursos organitzats en tres nivells: 1) contextos informals (situacions reals, materials manipulatius i jocs); 2) contextos intermedis (recursos literaris i tecnològics, com applets, robots educatius programables, etc.); 3) contextos formals: recursos gràfics, per avançar cap a la formalització del coneixement matemàtic. L’últim capítol ofereix orientacions i recursos específics per a l’avaluació de la competència matemàtica.