Referencias para un mundo sin referencias

Micro-macro Referencias - Número: 1 (juny 04)

ISBN / EAN : 9788478273355

Resum

No és gens fàcil saber reaccionar i donar resposta a les noves situacions a les quals, en l’actualitat, s’enfronten qualsevol pare, qualsevol mare o qualsevol educador: la influència de la televisió, els nous comportaments sexuals, la trivialització de la toxicomania i de les conductes de risc, la desaparició de les tradicions i de les referències culturals, l’enfonsament dels catecismes de qualsevol tipus que ens permetien jutjar i actuar sobre segur, amb fredor i amb la certesa de procedir de la millor manera. La vida quotidiana ens exigeix constantment i no ens queda més remei que respondre les preguntes que molts dels nostres fills i filles, ni tan sols, gosen plantejar-nos: en què i en qui et bases? En nom de qui em dones permís o em prohibeixes tal cosa? Quin futur em prepares? Què em pots prometre per al demà? 
Un llibre de preguntes i respostes, per pensar i somriure, per relativitzar i tornar a allò que és essencial. Un breviari per llegir en qualsevol situació, per acompanyar la vida, tots els dies

27,0025,65 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

"Quadern de bitàcola per als pares, els mestres i els formadors. Llibre de preguntes i respostes; un llibre per pensar i somriure, per relativitzar i tornar a allò que és essencial. Un breviari per llegir en qualsevol situació, per acompanyar la vida, tots els dies."

Personalització del contingut