AKOE EDUCACIO COOP. V

AKOE EDUCACIO COOP. V

Sobre mi

Akoe és la paraula grega que dona nom al sentit de l’oïda. Aquest nom vol representar la voluntat manifesta d’aquesta cooperativa de segon grau d’estar atenta als senyals de l’entorn cooperatiu i social, d’escoltar les necessitats dels centres que el formen, així com les del món educatiu en general.

Som un grup d’escoles cooperatives valencianes amb capacitat per consolidar i dinamitzar projectes formatius, educatius i cooperatius, mitjançant la utilització de recursos comuns basats en les competències de tots i cadascun dels nostres membres.

Formen part d’Akoe Educació: Escola Les Carolines, Comenius Centre Educatiu, Escola La Masia, Escola Gavina, Escola El Drac, Florida Grup Educatiu, Escuela 2, Grupo Sorolla Educación, La Nostra Escola Comarcal.

Les nostres competències essencials són: intercanviar i compartir coneixements i experiències a l’àmbit pedagògic així com en altres àmbits organitzatius i de gestió, amb la capacitat de generar nou coneixement mitjançant la sinergia entre els socis que componen Akoe; fer de la diversitat un valor d’Akoe, gestionant adequadament la identitat individual de les cooperatives participants; tenir capacitat per dissenyar i desenvolupar projectes educatius conjunts.

Altres informacions

www.akoe.coop

@AkoeEducació

facebook.com/akoeeducacio