Ángel Pérez Pueyo

ÁngelPérez Pueyo

Sobre mi

És doctor en ciències de l’activitat física i de l’esport i professor a la Universitat de Lleó des de 2002 i desenvolupa la seva tasca docent en assignatures relacionades amb la pedagogia i la didàctica. Professor en diferents màsters universitaris, destaca la seva tasca com a coordinador i professor del Mòdul d’Educació Física del Màster Universitari de Formació de Professorat en Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyaments d’Idiomes de la Universitat de Lleó.

Gran coneixedor de la docència a centres de primària i secundària, en haver compatibilitzat durant divuit anys el seu desenvolupament professional amb la universitat, ha impartit a nivell nacional i internacional multitud de ponències, cursos, seminaris, conferències i tallers relacionats amb la metodologia docent, publicant la seva experiència a quasi un centenar de llibres i cents d’articles i comunicacions.

Fundador i coordinador del grup de treball internivelar i interdisciplinari, Actitudes, una de les seves principals línies d’investigació se centra en la integració de les competències bàsiques (Projecte INCOBA). Línia de seqüenciació i avaluació reconeguda pel mateix Ministeri en incorporar-lo, el 2011, com a membre de l’equip d’assessorament extern al pla de formació on-line dels mòduls de formació del projecte de competències bàsiques de l’IFIIE, dependent del CNIIE del Ministeri d’Educació, responsable del Projecte de Competències Bàsiques (COMBAS).

 

Altres informacions

A la pàgina del grup internivelar i interdisciplinari, Actitudes, on es poden conèixer les línies d’investigació desenvolupades i descarregar articles i materials generats tant pel grup com per altres amics i col·laboradors. www.grupoactitudes.es