Francisco Javier Pericacho Gómez

Francisco Javier Pericacho Gómez

Francisco JavierPericacho Gómez

Sobre mi

Doctor en Educació per la Universitat Complutense de Madrid. Acreditat: contractat doctor, professor universitat privada i ajudant doctor (ANECA). Investigador en diversos grups de recerca en la Universitat Complutense de Madrid i la Universitat Autònoma de Madrid. Compta amb més de 40 publicacions entre llibres, capítols de llibres, articles en revistes acadèmiques (nacionals i internacionals de prestigi) i divulgatives.

Ha participat en diversos projectes d’innovació i millora de la qualitat docent i ha impartit tot tipus de conferències, cursos i formació relacionada amb la renovació pedagògica en congressos científics i centres educatius.

Ha estat director del Departament d’Educació, coordinador del Màster Universitari en Formació del Professorat, coordinador de l’Àrea de Pedagogia i professor a Nebrija Universitat, professor en el Departament de Didàctica i Teoria de l’Educació a la Universitat Autònoma de Madrid, col·laborador honorífic a la Facultat d’Educació de la Universitat Complutense de Madrid i professor convidat a diverses universitats europees. Actualment és docent en el Grau d’Educació Infantil, Grau d’Educació Primària, Màster Universitari en Psicopedagogia i Màster Universitari en Formació del Professorat a diverses universitats. La seva trajectòria laboral anterior a l’àmbit universitari alberga més de 15 anys d’experiència en l’àmbit educatiu i socioeducatiu, desenvolupada principalment a Espanya (també a l’Argentina, Nicaragua, Bolívia i Albània).  Més informació: www.javierpericacho.com