Benestar docent: les emocions, la nostra preuada maleta

Atendre al nostre propi benestar com a docents és quelcom fonamental per a l’exercici de la nostra tasca educativa. Sovint, ens centrem tant en la nostra tasca d’ensenyar que descuidem el nostre propi benestar, però volem recordar-vos que tenir cura de nosaltres mateixos és essencial per poder brindar un millor ambient per a l’aprenentatge al nostre alumnat.

A «Les emocions, la nostra preuada maleta» podem trobar algunes propostes d’exercicis sobre el tema, de la mà de l’Equip Cuidem-nos (ICE UAB), grans experts en el tema que ressalten la importància de comprendre i expressar les nostres emocions de manera sana i assertiva com a senyal de creixement i maduració.

Gi06417 1 1

Podeu trobar aquest article a la Revista Guix d’Infantil – Joc heurístic (nº64) (clic aquí). Si voleu saber més sobre el tema, no us perdeu «El benestar del docent» del mateix Equip Cuidem-nos, que també ens ofereix una gran varietat de consells pràctics per aconseguir satisfacció professional i personal com a docents.

No oblidem prendre’ns el temps necessari per recarregar energies, buscar suport quan ho necessitem i cultivar un equilibri saludable entre la nostra feina com a docents i la vida personal. Continuem inspirant a través del nostre benestar!

També et pot interessar…