Idees clau per a l’educació

Si busques llibres que abordin de manera concisa i precisa temes essencials i d’actualitat en l’àmbit educatiu, oferint-te alhora consells pràctics per a la seva implementació tant a nivell d’aula com de centre, llavors la col·lecció «Ideas Clave» està especialment pensada per a tu.

Aquesta sèrie ha estat acuradament dissenyada per a proporcionar un enfocament rigorós sobre una varietat de temes crucials per a la formació de tots els professionals de l’educació. Per això, en aquesta col·lecció destacats experts i expertes en el camp -com Neus Sanmartí, Antoni Zabala, Laia Arnau, Rafael Bisquerra, Josep Mª Puig Rovira, Rosa Guitart, Isabel Carrillo, Anna Carballo o Marta Portero-, comparteixen el seu coneixement sobre temes fonamentals i tan interessants com neurociència i educació, projectes de treball, coeducació, competències, avaluació, aprenentatge cooperatiu, aprenentatge-servei (ApS), tutoria, convivència, mitjans de comunicació, qualitat i pràctica educativa, matemàtiques o llengua oral, entre molts altres.

Cada tema s’aborda a partir d’un conjunt definit d’idees clau, que sorgeixen dels interrogants i desafiaments comuns als quals ens enfrontem en l’àmbit educatiu sobre cadascun d’aquests temes. Aquesta estructura permet una exploració profunda i sistemàtica de cada tema, facilitant la comprensió i aplicació pràctica dels conceptes presentats.

I a tu, quin tema t’agradaria explorar? A «Ideas Clave» tens una gran varietat d’opcions per a enriquir el teu coneixement i millorar la teva pràctica educativa.

Llibre Novetat 1