Inspiració visual: Ocells de paper

Qui no ha intentat mai fer un ocell de paper? Però… sabíeu que poden ser un gran recurs per treballar conceptes com la geometria, les matemàtiques o l’art?

En aquesta ocasió us presentem la innovadora proposta «Ocells de paper» una original instal·lació artística que parteix d’aquesta simple idea i en què van participar estudiants de diversos instituts i diferents nivells d’ESO i batxillerat de Sanlúcar de Barrameda (Cadis).

El projecte, batejat com a «SANLUC-ART», va fusionar les arts plàstiques amb la geometria i les matemàtiques. Cada centre va elaborar i decorar el seu propi ocell gegant i, després, a l’espai expositiu, es va oferir material i informació perquè els i les visitants tinguessin l’oportunitat d’elaborar el seu ocell i l’incorporessin a la instal·lació.

Entre els centres participants trobem l’IES Francisco Pacheco, l’IES Botánico, l’IES San Lucas i l’IES Cristóbal Colón. Coordinador: Manuel Pascual Fernández

Aquí podeu veure algunes mostres de les inspiradores creacions de l’alumnat:

Paj

Podeu trobar aquesta proposta dins la Revista Aula de Secundària nº43 (clic aquí). Recordeu també que podeu trobar moltes més propostes d’inspiració visual a cada número de la Revista Aula de Secundària.

Què us sembla? Us animeu a fer-ne alguna?