Situacions d’Aprenentatge: El moment de l’esmorzar

En la nostra recerca continuada d’experiències educatives enriquidores per implementar a l’aula, ens endinsem avui en un aspecte fonamental de la vida quotidiana a l’escola que, sovint, pot passar desapercebut: el moment de l’esmorzar.

Tots i totes som conscients que alimentar-se és una necessitat vital, però com podem aprofitar les oportunitats d’aprenentatge que ens ofereix aquest moment? Sandra Mediavilla, mestra del CEIP Gerardo Diego a Cantàbria, ens en parla en aquesta proposta en què, a través d’exemples pràctics, ens demostra com podem convertir l’elecció d’aliments en una lliçó pràctica sobre nutrició i benestar. Però això no és tot, ja que també podem descobrir com l’esmorzar es converteix en un espai social on els infants també aprenen a relacionar-se entre ells, i reflexionar sobre la importància de compartir amb els altres.

Us convidem a descobrir aquesta interessant situació d’aprenentatge a l’educació infantil i a explorar com aplicar-la de manera efectiva al vostre centre a la Revista Guix d’Infantil nº119 (clic aquí).

Cob Gi119.indd