Claves contra el estrés

Cursos 15h

Resum

15h | Reconegut pel Dep. d’Educació | Bonificable

Descripció
Quins símptomes ens poden ajudar a detectar l’estrès a l’aula? Hem de reaccionar en aquests casos, o bé deixar-los passar? I en cas d’actuar, com podem respondre a aquestes situacions? Aquest curs busca respondre a aquests i altres interrogants sobre com fer front a l’estrès en l’àmbit escolar, tant des de la mirada de l’alumne com del professorat, oferint a més materials i bones pràctiques al respecte.

Metodologia
El curs consta d’una infografia de base, així com d’una sèrie de lectures i recursos per a la seva comprensió. Per al seu desenvolupament, es plantegen diverses activitats interactives sobre el material (autocorrectives) i una activitat per lliurar (avaluable), que també podreu compartir amb els/les vostres companys/es.

Certificació
En finalitzar el curs els alumnes rebran un certificat de realització del mateix. Els alumnes que siguin docents de Catalunya podran descarregar-se el certificat des de la intranet de l’XTEC. La resta d’alumnes rebran un certificat emès per l’Associació Graó per a la Formació.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Personalització del contingut