Formació a mida

Logo Interactiva

Oferim cursos adaptats a les necessitats de cada centre o institució, duent a terme formació personalitzada tant:

· Presencial: Ens adaptem a cada entorn i facilitem els processos de formació presencial necessaris per donar un servei de qualitat basat en l’atenció personalitzada.

· Blended: Podem dissenyar i produir formació que combini una part presencial i una part en línia, segons els continguts d’aprenentatge i objectius que es vulguin assolir.

· En línia: Podem dissenyar, produir i impartir tot tipus de cursos en línia. El nostre punt fort és el disseny didàctic més adequat adaptant el curs a les necessitats del client i dels usuaris finals.

Les temàtiques poden ser de qualsevol àmbit de l’educació (models educatius basats en competències, estratègies metodològiques amb un enfocament globalitzador, el treball per projectes, la programació i avaluació per competències, la transformació de la pràctica educativa, etc.).

Són ja moltes les institucions educatives que han apostat pels nostres serveis i que actualment treballen en un entorn educatiu basant-se en el foment de les competències per a la vida i la formació integral de les persones. Per a més informació, pots visitar l’apartat Consultoria.