Formació bonificada (FUNDAE)

Què és la formació bonificada?

Des de l’Associació GRAÓ per a la Formació (AGF), l’àrea de formació de Graó, oferim la possibilitat de realitzar diversos cursos en línia 100% bonificables per a empreses a través de FUNDAE, sent aquesta una gran oportunitat per a la formació del professorat (de forma individual o en grup) per afrontar els nous reptes del món de l’educació.

Aquest tipus de formació (bonificada o programada) es fa efectiva a través de bonificacions en les cotitzacions a la Seguretat Social. En aquest sentit, cada centre (privat o concertat) té a la seva disposició un crèdit anual per a la formació dels seus professors que es calcula en funció de la quantia cotitzada i de la seva plantilla.

Logo Fundacion Tripartita

Com es realitza i com es pot bonificar la formació?

L’ empresa o el mateix treballador poden decidir quina formació necessiten, com i quan es realitza. Només haureu de comunicar-vos-ho, ja que AGF és entitat formadora (impartim els cursos) i alhora entitat gestora (ens encarreguem de tots els tràmits de la gestió per a la bonificació), de manera que farem el procés complet perquè podeu accedir a les diferents formacions sense cap cost. Aquest procés consta dels següents passos:

Calcular el teu crèdit.

Informar la representació legal dels treballadors.

Comunicar l’ inici del curs.

Realitzar la formació.

Comunicar la finalització del curs.

Aplicar la bonificació.

Si teniu més dubtes podeu contactar-vos a través d’aquest formulari o bé trucant al 934 080 464.