STEAM en el huerto

10 propuestas de proyecto científico para educación secundaria

Graó Educación - Número: 346 (juny 23)

ISBN / EAN : 9788419788528 - ISBN / EAN EPUB: 9788419788566

27,0025,65 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

L'objectiu del llibre és contribuir a consolidar l'ús dels horts ecològics com a contextos d'ensenyament-aprenentatge a la secundària, convençuts que són motor de transformació per als nostres estudiants i societats.

Personalització del contingut

Resum

Les propostes tenen com a focus promoure la competència científica i treballar pràctiques científiques com la indagació i l’argumentació. Per això proposen activitats de diferents tipus per a una avaluació d’acord amb l’enfocament competencial.
Totes aquestes propostes estan dissenyades a manera de seqüències d’ensenyament-aprenentatge i aborden temes relacionats amb l’entorn (sòl, compostatge, contaminació atmosfèrica, aiguamolls), els éssers vius (biodiversitat, artròpodes, pol·linitzadors) i el paper de l’ésser humà (producció vegetal, alimentació saludable i sostenible, conservació de la biodiversitat agrícola).
L’objectiu del llibre és contribuir a consolidar l’ús dels horts ecològics com a contextos d’ensenyament-aprenentatge a la secundària, convençuts que són motor de transformació per als nostres estudiants i societats.

Col·leccions

Graó Educación