Vivint el medi

Recursos per conèixer i interaccionar amb l'entorn des de l'educació ambiental

Tambali - Número: 2 (març 09)

ISBN / EAN : 9788478276868 - ISBN / EAN PDF: 9788478278640

19,5018,52 IVA incluido

Despeses d'enviament gratuïtes

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Proposta que apropa infants i joves a la vivència directa amb el medi. Una aposta basada en la pedagogia de l'acció que es fonamenta en l'aprenentatge mitjançant l'observació, l'experimentació i l'activitat personal; on infants i joves són protagonistes del seu propi aprenentatge.

Personalització del contingut

Resum

Qualsevol modificació en el medi ens afecta, de la mateixa manera que ca­dascuna de les nostres activitats el modifica, en major o menor grau. Per tant, parlar de l’ambient o medi ens ensenya que tot està relacionat, més del que ens podria semblar.

La publicació que teniu a les mans té per objectiu treballar per a un des­envolupament sostenible des del punt de vista del coneixement del medi i les relacions que hi establim. Per fer-ho, ens hem proposat desenvolupar una proposta que apropi infants i joves a la vivència directa amb el medi. Ho fem apostant per una metodologia basada en la pedagogia de l’acció que es fonamenta en l’aprenentatge mitjançant l’observació, l’experimentació i l’activitat personal, i partint de l’assumpció que els infants i joves són pro­tagonistes del seu propi aprenentatge.

Etapes

General

Col·leccions

Tambali