La pedagogia Freinet i les competències bàsiques.
Els avenços de la tecnologia de la comunicació i, sobretot, l'aparició d'Internet amb les grans possibilitats que ens ofereix, juntame...
Chocolate: un viaje por múltiples saberes
Theobroma, cacao, TheobromaEl chocolate sólido se obtiene mezclando azúcar con pasta de cacao y con manteca de cacao, y el chocolate l...
Estructuras volcánicas
Competències i ciència escolar. Què fem amb el que sabem?
Per alumnat competent, en ciències, entenem un alumnat actiu, que relaciona les ciències amb el seu entorn i amb el món i que vol usar...
La física en la cocina
Cuando en los medios de comunicación y en las clases de ciencias se habla de cocina, todos se suelen referir a los fundamentos científi...
L’Handbol: una eina que fa ciutat.
A Granollers, l'esport i l'educació tenen naturalesa pròpia. Les entitats esportives collaboren a fer ciutat, a construir projectes. El...
Ciencia y cocina
ciencia industrialLas posibilidades que ofrece el tema de la relación de la alimentación con la ciencia son inabarcables, una vez que i...
Estructuras geológicas