Biblioteca 0-3

Què convé tenir en compte si ets mestre de 0-3 anys?

Biblioteca 0-3 és una col·lecció eminentment pràctica que tracta temes bàsics i fonamentals per atendre nenes i nens de 0-3 anys. Amb la mirada posada en la importància de la vida quotidiana en aquestes primeres edats es presenten continguts com l’acolliment, acompanyar els processos d’adaptació a l’escola, la col·laboració necessària amb les famílies, els materials, les relacions entre nens i nenes que produeixen conflictes quotidians (mossegar, enganxar, molestar…), etc.

El que és característic de Biblioteca 0-3 és que tots els continguts es desenvolupen a partir d’observacions reals d’aula, i sempre s’acompanyen de recursos per a la pràctica, propostes de millora i síntesi final que resumeix el més rellevant de cada cas. La cuidada selecció de fotografies a color acompanya com a documentació tots els temes.

DESTINATARIS: mestres de 0-3 anys, estudiants dels graus de formació professional 0-3, formadors, psicopedagogs, centres de recursos, equips d’atenció primerenca, espais familiars.