Novetat: “Com aprenem?”, ara en català!

Ens plau anunciar-vos que ja teniu disponible Com aprenem?, la traducció al català del llibre ¿Cómo aprendemos?del reconegut neurobiòleg i investigador en educació Héctor Ruiz Martín, en el que ens aproxima de manera rigorosa, però també amena i accessible, als coneixements científics que hem obtingut sobre les accions i les circumstàncies que promouen l’aprenentatge en el context educatiu.

Així, s’exposen des dels mecanismes cognitius que regeixen la memòria i l’aprenentatge fins als factors socioemocionals que influeixen en la motivació i en l’acompliment dels estudiants. A més, es detalla la recerca relativa als processos clau de l’ensenyament, com ara el feedback i l’avaluació, i es dedica una especial atenció a l’autoregulació de l’aprenentatge i la seva relació amb l’èxit escolar i acadèmic.

En definitiva, aquest llibre acosta a docents, estudiants i el públic en general als principis basats en l’evidència científica sobre com aprenem, que poden servir per fonamentar les pràctiques educatives més enllà de l’experiència personal.

Esperem que el gaudiu!

Cob Ec001 1agale.indd