Amb ulls de nena

Micro-macro Referències - Número: 18 (setembre 13)

ISBN / EAN : 9788499805207 - ISBN / EAN PDF: 9788499806136

18,0017,10 IVA incluido

Aquest producte té enviament gratuït

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Un llibre que parla de nenes, de les seves dificultats, dels seus somnis, dels seus privilegis...  Cadascuna de les vinyetes i cadascun dels textos pretenen ser preguntes obertes, despertar la reflexió i crear debat a l’escola i a casa, entre nenes i nens, entre nenes i adults, entre joves i adolescents.

Personalització del contingut

Resum

Un llibre que parla de nenes, de les seves dificultats, dels seus somnis, dels seus privilegis…  Cadascuna de les vinyetes i cadascun dels textos pretenen ser preguntes obertes, despertar la reflexió i crear debat a l’escola i a casa, entre nenes i nens, entre nenes i adults, entre joves i adolescents.

A totes i a tots els resultarà fàcil situar-se i reconèixer-se en la diversitat de situacions de la vida quotidiana, dificultats i trampes en els vincles amorosos, anècdotes del món publicitari, frases de pensadores i pensadores famoses, dones premi Nobel, el preu que paguen moltes nenes pel fet d’haver nascut dones…

Un llibre per regalar a una nena o a un nen, a una noia o a un noi. Per llegir-lo i debatre’l a l’escola o a l’institut. Per continuar dibuixant vinyetes, seleccionant i escrivint textos amb nens i nenes, amb nois i noies, joves i adolescents.

Amb ulls de nena és un cant d’amor, de respecte i de llibertat al futur esperançador de totes les nenes que un dia o un altre seran dones.

Paraules clau del producte

coeducación, Frato, género, igualdad