REVISTA VIURE - 91 (NOVEMBRE 21) - L'entusiasme, fertilitzant del cervell / L'advent, oportunitat per connectar

Revista Viure en Família - Número: 91 (febrer 23)

ISBN / EAN : 2013-8504

0,00 IVA incluido

Producte digital sense despeses d'enviament

Productes digitals no tenen despeses d'enviament

Els nostres continguts en Digital són compatibles amb tots els lectors de llibres electrònics.

Acompanyar la infància

Personalització del contingut

Resum

Aquest llibre ens aproxima de manera rigorosa, però també amena i accessible, als coneixements científics que hem obtingut sobre les accions i les circumstàncies que promouen l’aprenentatge en el context educatiu. Així, s’exposen des dels mecanismes cognitius que regeixen la memòria i l’aprenentatge fins als factors socioemocionals que influeixen en la motivació i en l’acompliment dels estudiants. A més, es detalla la recerca relativa als processos clau de l’ensenyament, com ara el feedback i l’avaluació, i es dedica una especial atenció a l’autoregulació de l’aprenentatge i la seva relació amb l’èxit escolar i acadèmic.

En definitiva, aquest llibre acosta a docents, estudiants i el públic en general als principis basats en l’evidència científica sobre com aprenem, que poden servir per fonamentar les practiques educatives més enllà de l’experiència personal.

Autors

Zoe Alabart Roig, Miquel Àngel Alabart Saludes, Meritxell Albiac Roca, Gemma Baulies i Romero, Judit Camp i Nus, Alba Cunill Gartmann, Jenn Díaz Ruiz, Mar Domènech Bert, Maite Duran Coll, Laia Figueras Tortras, Berta Garriga, Anna Grimal, Núria Gros Carmona, Nora Hernández Herrera, Meritxell Margarit Torras, Jannick Niort, Raquel Oropesa Reyes, Anna Ortiz Llargues, Redac., André Stern, Míriam Tirado Torras, Celeste Vaiana, Glòria Vives Xiol

Paraules clau del producte